Folie Acoperis – Tep Total

Folie Acoperiş

Folie pentru acoperiş

Anticondens

Folia anticondens pentru acoperişuri se utilizează ca strat de protecţie împotriva umezelii, dar şi a vântului şi chiar şi a prafului.

Puteţi alege o folie anticondens concepută în trei straturi, anume o membrană specială de difuziune situată între două straturi de polipropilenă, pentru a vă proteja locuinţa împotriva umezelii care pătrunde, de regulă, sub învelitoare.

Puteţi alege să vă protejaţi casa cu o membrană cu straturi multiple, formată dintr-un strat de peliculă din polipropilenă metalizată, plasă de polipropilenă și folie de polietilenă. În acest caz veţi reliza o adevărată barieră de vapori, iar stratul metalizat va reflecta radiația termică, prevenind pierderile de căldură.

Iar dacă aveţi nevoie de o folie pentru acoperişuri nemansardate, puteţi opta pentru o folie care să vă protejeze împotriva infiltraţiilor de apă sau a prafului realizată dintr-un material hidrofug conceput pentru a fi utilizat ca strat de control al vaporilor în pereţi sau acoperişuri.

   1. Folie acoperis Anticondens

Folie de difuzie sub învelitoare

Este o folie de difuzie sub învelitoare pentru acoperiș simplu ventilat.
Se montează suspendată liber, direct pe căpriori sau pe asterială.
Material: folie de difuzie tristrat.

   2. Folie AntiDrop

Folie de difuzie sub învelitoare

Folia este recomandată pentru acoperişuri nemansardate, protejând împotriva eventualelor infiltraţii de apă sau a prafului.
Este recomandat montajul liber pe căpriori.

   3. Folie ALU

Folie termoreflexivă

Folia BILKA ALU 90 este concepută pentru a realiza o barieră de vapori în construcția acoperișurilor. Stratul metalizat reflectă radiația termică, prevenind pierderile de căldură. Produsul este o barieră de izolație a vaporilor de apă și a vântului. Aceste membrane pot fi utilizate în toate acoperișurile ventilate și neventilate.

Ai nevoie de o ofertă de preţ personalizată pentru ţiglă metalică sau un acoperiş complet?

Ne poţi suna la 0730 746 103 sau completează formularul alăturat şi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Oferă cat mai multe detalii despre proiect pentru a primi o cotaţie de preţ cât mai precisă.