Sistem Pluvial – Tep Total

Sistem Pluvial

Elemente pentru

Sistemul pluvial

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazează pe tehnologia suedeză, întrucât folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu 35 microni pe fiecare parte a materialului. Stratul de vopsea conferă produselor o suprafață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Cele cinci straturi care conferă și protejează banda metalică garantează rezistența la coroziune a fiecărui element și conferă o foarte lungă durată de viață acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA oferă garanții pentru o rezistență foarte îndelungată în timp și singura operație de întreținere pe care o necesită este redusă la simpla curățare de murdărie a jgheaburilor.

   1. Jgheab

   2. Burlan

   3. Colțar interior

   4. Colțar exterior

   5. Element îmbinare jgheab

   6. Capac jgheab

   7. Cârlig jgheab 210

   8. Cârlig răsucit

   9. Cârlig jgheab 160

   10. Cârlig combi

   11. Bridă jgheab

   12. Racord jgheab-burlan

   13. Cot 60°

   14. Prelungitor intermediar

   15. Colier burlan

   16. Cot evacuare

   17. Pâlnie

   18. Ramificație burlan

Ai nevoie de o ofertă de preţ personalizată pentru ţiglă metalică sau un acoperiş complet?

Ne poţi suna la 0730 746 103 sau completează formularul alăturat şi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Oferă cat mai multe detalii despre proiect pentru a primi o cotaţie de preţ cât mai precisă.